Archiv článků

Zkoušky nových členů

Školení a pro nové členy proběhne v pátek 3.dubna od 16 do 17 hodin. Zkoušky nových členů budou v sobotu 11.dubna od 8 hodin pro dospělé a od 9 hodin pro děti.
Celý článek

Povinnost odevzdat povolenku

Podle Stanov § 6 ods.5  podmínky pro vydání povolenky k rybolovu jsou  za d) řádně vyplněný záznam o docházce k vodě a přehled o úlovcích včetně sumáře úlovků odevzdaný do 15 dnů po skončení platnosti povolenky, a to pro každou vydanou povolenku. Rybářům, kteří tuto podmínku nesplnili...
Celý článek

PF 2015

Krásné prožití vánočních svátků. Mnoho zdraví, štěstí a příjemné chvíle strávené u vody v roce 2015 přeje Všem rybářům výbor MO.
Celý článek

ZÁKAZ RYBOLOVU

Dne 31.května 2014 je na Domanínském rybníku zákaz rybolovu z důvodu závodu v kvadriatlonu X-Trial Pernštejn Cup.
Celý článek

UPOZORNĚNÍ

Rybářům, kteří chtějí rybařit na revírech Českého rybářského svazu a kupují si ,,hostenku“. Může se po Vás chtít doložení o splnění brigádnické povinnosti. Proto si toto potvrzení vyžádejte u hospodáře nebo předsedy MO.
Celý článek

Zkoušky nových členů

Školení nových členů bude v pátek 4.4.2014 od 17-ti hodin. Zkoušky budou v sobotu 12.4.2014 od osmi hodin. Vše proběhne v klubovně místní organizace.
Celý článek

Zpráva z výroční členské schůze

V neděli 2.března proběhla výroční členská schůze. Zúčastnilo se jí 147 dospělých, 21 dětí a 6 hostů. Všichni jsme si pochutnali na tradiční klobáse. K 31.12. 2013 máme 330 dospělých členů ( z toho 22 žen), 11 členů  v kategorii 16-18 let a 58 členů je do věku 15-ti let. Oproti roku 2012 máme...
Celý článek

RYBÁŘSKÝ KALENDÁŘ

LEDEN

1. Začátek hájení bolena dravého, candáta obecného, sumce velkého, štiky obecné a okouna říčního v mimopstruhových     revírech. Začátek hájení hlavatky obecné a mníka jednovousého na rybářských revírech.

15. Poslední den pro odevzdání povolenky k lovu ryb (evidence docházek a úlovků) a sumáře úlovků.

ÚNOR

28. Poslední den k zaplacení členské známky.

BŘEZEN

15. Konec hájení mníka jednovousého na rybářských revírech.

16. Začátek hájení ostroretky stěhovavé, parmy obecné, parmy východní, podoustve říční, jesetera a vyzy v rybářských revírech. Začátek hájení jelce tlouště a jelce jesena v mimopstruhových revírech.

22. Světový den vody

DUBEN

15. Poslední den hájení pstruha obecného v rybářských revírech. Poslední den zákazu lovu všech druhů ryb v pstruhových  revírech.

16. Zahájení rybářské sezóny na pstruhových revírech.

KVĚTEN

21. Světový den rybí migrace.

ČERVEN

15. Poslední den hájení jelce tlouště, jelce jesena, bolena dravého, candáta obecného, okouna říčního, sumce velkého a štiky obecné v mimopstruhových revírech. Poslední den hájení ostroretky stěhovavé, parmy obecné, parmy východní, podoustve říční, jesetera a vyzy v rybářských revírech.

16. Zahájení lovu dravých ryb na mimopstruhových revírech.

ČERVENEC

31. Konec hájení lipana podhorního v rybářských revírech.

SRPEN

31. Poslední den lovu přívlačí v pstruhových revírech.

ZÁŘÍ

1. Začátek hájení pstruha obecného a úhoře říčního v rybářských revírech.

30. Poslední den hájení hlavatky obecné v rybářských revírech.

LISTOPAD

30. Poslední den hájení úhoře říčního v rybářských revírech.

PROSINEC

1. Začátek hájení lipana podhorního v rybářských revírech. Začátek zákazu lovu všech druhů ryb v pstruhových revírech.

31. Poslední den lovu přívlačí a čeřínkování v mimopstruhových revírech. Konec lovu dravých ryb v mimopstruhových revírech.