Archiv článků

OMEZENÍ RYBOLOVU NA SKALSKÉM RYBNÍKU

V sobotu 20.dubna 2019 do 12.00 hodin bude zákaz rybolovu na Skalském rybníku v úseku od vtoku Bystřice po molo hotelu ( oblast laviček). Vše bude označeno tabulemi. A to z důvodu praktického výcviku rybářského kroužku. Děkujeme za pochopení.
Celý článek

OMEZENÍ RYBOLOVU NA DOMANÍNSKÉM RYBNÍKU

V pátek 19.dubna 2019 od 12,00 hodin do soboty 20.dubna 2019 do 18,00 hodin je zakázán rybolov na levém břehu v úseku od přepadu po konec pláže. Z důvodu závodu II. ligy LRU Feeder. Vše je označeno tabulemi. Děkujeme za pochopení.
Celý článek

ZKOUŠKY NOVÝCH ČLENŮ

V sobotu 6.dubna 2019 se na klubovně spolku budou konat zkoušky nových členů pro získání osvědčení kvalifikace pro první rybářský lístek. V 8 hodin proběhnou zkoušky pro dospělé uchazeče a v 9 hodin pro děti.
Celý článek

Výroční členská schůze

Výbor PS MRS Bystřice nad Pernštejnem oznamuje, že výroční členská schůze se koná 24. února 2019 v 9:00 hodin v místním kulturním domě. V případě, že se v uvedeném termínu nedostaví nadpoloviční většina členů PS MRS Bystřice nad Pernštejnem, proběhne ve 9:15 hodin náhradní výroční členská schůze.
Celý článek

PF 2019

Krásné Vánoční svátky a mnoho zdraví, štěstí a pohody v roce 2019 přeje Všem výbor pobočného spolku Bystřice nad Pernštejnem.
Celý článek

VÝSLEDKY RYBÁŘSKÝCH ZÁVODŮ

První ryba Martin Hos v čase 7.01. Největší ryba Milan Štastný - kapr 70 cm. 1. Miroslav Sobotka Žďár n.S. 398 2. Daniel Škorpík Písečné 361 3. Jiří Dobeš Rebešovice 354 4. Lambert Doležal Žďár n.S. 287 5. Martin...
Celý článek

VÝSLEDKY DĚTSKÝCH ZÁVODŮ 2018

Závody se konaly 1.září na rybníku Argentina, za stálého deště. Všicni závodníci zaslouží mimořádnou pochvalu za účast a za vytrvalost, že i v takovém počasí vydrželi až do konce. První rybu chytla Tereza Šimečková v čase 7,01. Poř. JMÉNO BYDLIŠTĚ BODY 1. Tomáš...
Celý článek

PRAKTICKÁ VÝUKA RYBÁŘSKÉHO KROUŽKU

V sobotu 21.dubna 2018 od  8°° do 12°° hodin bude  na Domanínském rybníku v úseku od přepadu po první zátoku ( označeno tabulemi ) zakázán rybolov, a to z důvodu praktické výuky dětí z rybářského kroužku. Všem rybářům děkujeme za pochopení.  
Celý článek

OMEZENÍ RYBOLOVU NA DOMANÍNSKÉM RYBNÍKU

V pátek 13. dubna 2018 od 12°° hodin a v sobotu 14. dubna 2018 do 18°° hodin je zákázan rybolov na levém břehu v úseku od přepadu po konec pláže a to z důvodu závodu II.ligy sk. B LRU Feeder. Vše je označeno tabulemi. 
Celý článek

RYBÁŘSKÝ KALENDÁŘ

LEDEN

1. Začátek hájení bolena dravého, candáta obecného, sumce velkého, štiky obecné a okouna říčního v mimopstruhových     revírech. Začátek hájení hlavatky obecné a mníka jednovousého na rybářských revírech.

15. Poslední den pro odevzdání povolenky k lovu ryb (evidence docházek a úlovků) a sumáře úlovků.

ÚNOR

28. Poslední den k zaplacení členské známky.

BŘEZEN

15. Konec hájení mníka jednovousého na rybářských revírech.

16. Začátek hájení ostroretky stěhovavé, parmy obecné, parmy východní, podoustve říční, jesetera a vyzy v rybářských revírech. Začátek hájení jelce tlouště a jelce jesena v mimopstruhových revírech.

22. Světový den vody

DUBEN

15. Poslední den hájení pstruha obecného v rybářských revírech. Poslední den zákazu lovu všech druhů ryb v pstruhových  revírech.

16. Zahájení rybářské sezóny na pstruhových revírech.

KVĚTEN

21. Světový den rybí migrace.

ČERVEN

15. Poslední den hájení jelce tlouště, jelce jesena, bolena dravého, candáta obecného, okouna říčního, sumce velkého a štiky obecné v mimopstruhových revírech. Poslední den hájení ostroretky stěhovavé, parmy obecné, parmy východní, podoustve říční, jesetera a vyzy v rybářských revírech.

16. Zahájení lovu dravých ryb na mimopstruhových revírech.

ČERVENEC

31. Konec hájení lipana podhorního v rybářských revírech.

SRPEN

31. Poslední den lovu přívlačí v pstruhových revírech.

ZÁŘÍ

1. Začátek hájení pstruha obecného a úhoře říčního v rybářských revírech.

30. Poslední den hájení hlavatky obecné v rybářských revírech.

LISTOPAD

30. Poslední den hájení úhoře říčního v rybářských revírech.

PROSINEC

1. Začátek hájení lipana podhorního v rybářských revírech. Začátek zákazu lovu všech druhů ryb v pstruhových revírech.

31. Poslední den lovu přívlačí a čeřínkování v mimopstruhových revírech. Konec lovu dravých ryb v mimopstruhových revírech.